Laxwallenbergare
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skinn- och benfri laxfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 äggulor
  • ½ krm cayennepeppar
  • 2 dl vispgrädde
  • ½ msk smör till stekning
  •  
  • Pressgurka
  • 1-2 gurkor (ca 600 g)
  • ¾ tsk salt
  • 4 msk ättiksprit (12%)
  • 2 msk vatten
  • 2-3 msk finhackad persilja
  •  
  • Tillbehör
  • 600 g mandelpotatis
  • 1 msk smör
  • 2 msk finhackad dill
  • Gröna ärter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.