Laxwallenbergare, 4 portioner400 g laxfilé1 tsk salt1 krm2 äggulor2 msk potatismjöl1,5 dl vispgräddeMixa alla ingredienser till en färs, forma 12 ovala biffar och stek i smör 3-4 min på varje sida. Laxwallenbergare, 4 portioner
När jag bloggade om laxwallenbergare i höstas tipsade Emil om Lisas asiatiska laxbiffar. Sedan dess har jag varit sugen på att testa den spännande rätten
Torsdagen skulle egentligen bjuda på laxwallenbergare men då jag åt lax till lunch i kombination med att hustrun bakat surdegsbröd valde jag i stället ett sopprecept från Göran Nilsson, en av mina favoriter, i Borås Tidning
Laxwallenbergare blir det för att fira lillemidsommarafton. Midsommartjohesan. Jaha, då går vi mot ännu en festlig vecka i sommar-Sverige, det vill säga midsommarveckan
Grädde, äggula, senap och LCHF-ströbröd och det blir laxwallenbergare. Hehe, något Mello-fan är jag inte, men vinnaren - som ätit lågkolhydratskost och gått ner 15 kg - blev i alla fall omåttligt glad
Laxwallenbergare 2 port250 g laxfilé1 dl kräftstjärtar1 msk potatismjöl1 äggula1 dl vispgräddeströbrödvitpepparsaltDela laxen i mindre bitar och kör dom i en mixer så det blir en färs. / Anki och Håkan Laxwallenbergare 2 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.