Det här ljusa LCHF-brödet passar perfekt att rosta. Jag har använt brödet när jag gjort LCHF-toast genom att rosta och toppa med någon god röra, exempelvis skagenröra
Receptet hämtat från boken "Bakglädje med LCHF" av Annika RognebyLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Eftersom jag nu i 10 år ätit glutenfri LCHF, så finns det där macksuget inte kvar på samma sätt som när jag åt mycket kolhydrater. Det här brödet är verkligen LCHF-vänligt, räknade ut att det innehåller 18E% protein, 79 E% fett, 2 E% kolhydrater och 1 E% fibrer
Oj, vad den här helgen gått fort. Har knappt hunnit med något känns det som. Jonny har varit sjuk hela helgen och när jag vaknade imorse så kände jag lite i halsen, typiskt
LCHF-formfranska, 20–24 skivor. Om receptet ser lite konstigt ut är det för att jag kopierat det från en annan plats, testade att göra det idag och det blev kanonbra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.