Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
I receptet på påsen står det att det är 2-3 portioner och att man ska ha 2 dl creme fraiche och 1 dl vatten men vi brukar dryga ut det med mer kyckling och lite mer creme fraiche och då räcker det lagom till två vuxna och två barn
Skär upp kycklingen i långa smala bitar. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor. Stek kycklingfiléerna i smör, - ca 5 minuter på varje sida, salta och peppra. 4 kycklingfiléer
Lchf Jordnötssås med stekt Kyckling. Idag blev det söndagsmiddag, med jordnötter och kyckling. Jordnötterna blev sås, och kycklingen, den bara åkte ner i stekpannan, jag använde innerfiléer idag
Kyckling. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. Lägg i kycklingen i såsen ungefär 10-15 minuter. 1 färdiggrillad kyckling eller 2 kycklingfiléer stekta i rikligt med smör i småbitar
Lchf Campinjonpytt. Uteslut kycklingen i röran, så är den perfekt ill kött- eller kycklingrätter. Skiva löken tunt, så även champinjonerna och kycklingköttet
Stek sedan kycklingen i smör tills den fått fin färg. Vispa ur stekpannan med creme fraiche och grädde, rör ner garam masala krydda och tamarisoja och smaka av
Kryddig och mustig indisk curry med kyckling. Recept på fler goda indiska grytor hittar du HÄR. Dra bort skinnet från kycklingklubborna och dela dem i mitten
Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoni i kryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "Kyckling Vindaloo"
LchfKyckling i lergryta med Coldslaw. Måndags middagen blev kyckling i lergryta. Direkt när du kommer upp på morgonen, lägger du kycklingen i grytan och kryddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.