Servera som det är eller med ris (ej LCHF). Stek kålen på medelhög värme i smör. Krydda med curry och paprikapulver, tillsätt vitlöken och crème fraiche och eventuellt grädde om du vill ha mer sås
Servera som det är eller med ris (ej LCHF). Stek kålen på medelhög värme i smör. Krydda med curry och paprikapulver, tillsätt vitlöken och crème fraiche och eventuellt grädde om du vill ha mer sås
Servera med sallad och/eller blomkålsris. Bred ut ett generöst lager pesto på varje skiva. Banka ut lite lätt med köttklubba eller kavel (ha gärna plastfolie på så skvätter det mindre och blir bättre skivor)
Briepaj med soltorkade tomater och pesto (LCHF). och ofta gör jag Västerbottenostpaj, men i år provade jag en ny variant med influenser från Italien som blev en riktig höjdare
Ett stort knippe sparris (grillades med olivolja med vitlökssmak). Peston gjordes av följande. Fyll på med Nötter eller ost efter smak - personligen älskar jag parmesan så vill ni impa på mig med gåvor så har jag nu gett ett tips
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.