rekommenderar varmt Pangasiusfile som är helt underbar. 400 g fiskfile (kanske inte torsk just nu). Tina fisken (om fryst) så den kan skäras i bitar, lägg dessa i en smord form och "förkoka" 10 minuter i 225 grader
Smält därefter alla blockchoklader för sig, antingen i vattenbad eller micro. Vispa äggulor och socker pösigt, när man är färdig ska smeten vara så pass att man kan "skriva i den"
Smält Tobleronen i vattenbad eller i mikron. Rör ner ungefär 1/3 av det vispade, lite i taget, i den smälta Tobleronen. Häll allt i en plastfolieklädd form, ca 1 liter eller i 4 portionsformar. 125g Toblerone
Vänd ihop grädde och äggulevisp. Ta fram en pajform eller ett tårtfat med kant till serveringen. 8 dl laktosfri vispgrädde / 8 äggulor / 1 tsk malen kanel / 1 tsk finstött kardemumma / 2, 5 dl råsocker. Häll parfaitsmeten i en glassform som rymmer 2 liter, täck med lock eller plastfolie. 8 dl laktosfri vispgrädde / 8 äggulor / 1 tsk malen kanel / 1 tsk finstött kardemumma
Dela lårfiléerna på mitten och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Pensla med soja blandad med riven ingefära, riven vitlök och 1 msk smör&rapsolja
Rör ihop ägg och strösocker, rör ner mjölet växelvis med smöret, rör tills smeten blir jämn. Sätt ugnen på 225 grader och lägg ett smörat bakplåtspapper i en långpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.