1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna
2. Strimla rödkålen
3. Grovriv morötterna
4. Blanda rödkål och morötter i en skål
5. Ringla över olivolja
6. Tillsätt en rejäl nypa flingsalt
7. Tillsätt de rostade solroskärnorna
8. Blanda salladen
Servera som ett tillbehör till nästan vad som helst.
Jag tycker väldigt mycket om potatis och västerbottenost är också väldigt gott. Det här blev tillbehörettill halloumi- och basilikapanerad kyckling i lördags, tillsammans med tidigare rapporterad ratatouille
Vi åt polentan till kycklingfilé, men den är nog god till allt möjligt. Inspirerad av Italien och maten där, snodde jag ihop en krämig polenta, nästan det första jag gjorde när vi landade på svensk mark på lördagskvällen
Den här enkla och lättgjorda, inlagda zucchinin är ett gotttillbehörtilldetmesta. Oftast lägger man kanske in gurka, men har man späd och fin zucchini går det precis lika bra, eller till och med ännu bättre eftersom zucchini har lite mer smak än vanlig gurka
Här är nå't riktigt gott som jag gjorde till vårt grillknytis i lördags. Det inte bara ser gott ut. Ett perfekt tillbehörtill kött, grillat eller tillagat på annat sätt
Forma dem till avlånga limpor. Blanda sedan ner det i degvätskan. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
Ställ den i kylen tills du skall ha den. 1. Skilj av äggulorna och lägg dem i en bunke. 2. Vispa ihop äggulorna med fransk senap, vitvinsvinäger, salt och några drag från vitpepparkvarnen
Jag har fått någon slags hang up på detta, tycker att det är löjligt gott för tillfället. Några extra nattgäster av det mindre slaget gjorde urvalet till middagen något begränsat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.