Lenas rödkål & morotssallad – Gott till det mesta
Torbjörns Tips -om mat & vin
Torbjörns Tips -om mat & vin

Lenas rödkål & morotssallad – Gott till det mesta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 kg strimlad rödkål
  • 2 medelstora morötter
  • 3/4 dl solroskärnor
  • Olivolja
  • Flingsalt

Beskrivning

    1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna
    2. Strimla rödkålen
    3. Grovriv morötterna
    4. Blanda rödkål och morötter i en skål
    5. Ringla över olivolja
    6. Tillsätt en rejäl nypa flingsalt
    7. Tillsätt de rostade solroskärnorna
    8. Blanda salladen

    Servera som ett tillbehör till nästan vad som helst.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.