Sätt ugnen på 125 grader. Häll äggvitor och socker i en skål. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa 5-10 minuter till en blank och fast smet
Jag brukar alltid bli missnöjd när jag gör maränger. Ofta blir det bubblor på ytan och de brukar bli bruna i färgen, men den här gången blev det alldeles toppenbra
En enkel grundsmet som kan varieras till tusen. ) Detta blir ca 12 normalstora muffins. Ingredienser. 100 g margarin3/4 dl mjölk1½ dl rörsocker2 ägg1 tsk bakpulver1½ msk potatismjöl1 tsk vaniljsocker med äkta vanilj2½ dl vetemjölnutellakräm till fyllningGör såhär
Dela lårfiléerna på mitten och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Pensla med soja blandad med riven ingefära, riven vitlök och 1 msk smör&rapsolja
Sätt ugnen på 225 grader och lägg ett smörat bakplåtspapper i en långpanna. Rör ihop ägg och strösocker, rör ner mjölet växelvis med smöret, rör tills smeten blir jämn
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och låt degen vila i kylen en stund. Skär kycklingköttet i mindre bitar, lägg i stekpanna, tillsätt champinjonerna
Vispa äggvitorna hårt och tillsätt florsockret under fortsatt vispning. Vänd ner chokladen. Fördela massan i 10-12 små folieformar, fyll nästan ända upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.