Leverpastej till smörrebröd med sallad, pressgurka och bacon
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g grovmald kalvlever
  • grovkornig senap
  • pressgurka
  • rädisor
  • grönsallad
  • 4 skivor rågbröd
  • 8 skivor bacon
  • Garnering
  • salt och peppar
  • 1 msk cognac
  • 1 msk madeira
  • 1 msk ansjovisspad
  • 1 gul lök, hackad och smörfräst
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • 2 msk potatismjöl
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • 200 g grovmalt grisspäck

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.