Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad medbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Det är så lätt att svänga ihop när man inte har ork till avancerad matlagning. Den här salladen som innehöll ägg, avokado, ädelost, baconoch kyckling åt vi igår kväll och den är riktigt mättande och riktigt god
Vispa ihop olivolja, citronsaft, vitlök, honung, salt och peppar till en dressing. Här kommer recept på en riktigt läcker och matig sallad med brysselkål, äpple skivor, torkade tranbär, valnötter och ost
Vi åt den med en sallad på machesallad, tomater, gurka, rödlök, olivolja och balsamvinäger. Pajer tycker jag är gott att äta till lunch när vi båda är hemma och idag blev det en paj medbaconoch broccoli och den blev väldigt god
Skiva under tiden baconen fint och stek tills de blir lätt knaperstekta. Tillagning. Smula sedan sönder salladsosten mellan fingrarna och fördela över salladen och toppa med den knaperstekta baconenoch servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.