servera som den är förslagsvis med rivet limeskal och en klick grädde (på varje tänkt del limepaj). Ta ut limepajen och låt den svalna och ställ in i kylen att stelna någon timme eller över natten
Nagga bottnen med en gaffel och låt pajskalet vila i kylen minst 30 minuter. Ugn 200° + 175°. Hacka ihop smör, mjöl, socker, kardemumma till en smulig massa
Mixa kexen och blanda med smält smör och socker. Behöver ni ett efterrättstips till helgen tycker jag att ni ska prova denna fräscha, otroligt goda limepajen
Vispa tills du har fått en glansig marängsmet som blir till fasta toppar om du provar med vispen. Det var länge sen jag gjorde marängtoppar men de här blev väldigt fina och höll formen exakt i ugnen och blev spröda och fina
Vispa färskosten med socker och ägg till en jämn röra. Värm ugnen till 200°C. Blanda alla ingredienserna till pajdegen i en skål och tryck ut den i pajformen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.