Tyvärr, den tiden har inte funnits och jag har just nu fullt upp med nya jobbet. Putsa kycklingen fri från evetuellt fett och brosk och skär filéerna i två delar nästan hela vägen igenom så att du liksom kan vika upp den
Den här rätten var med i Linas matkasse för några veckor sen och vi har redan lagat den flera gånger, En bra bjudrätt om man har barn med som kanske inte äter allt
Idag blev det kycklinglår som fått marinerat i cirka två timmar, serverat tillsammans med ett ris smaksatt med nejlika och kardemumma och en kall sås av turkisk yoghurt med lime och basilika
Om man väljer att köpa en hel kyckling och är osäker på styckningen finns många bra tips att hämta på YouTube, sök bara på "stycka kyckling" så kan ni få hjälp av Melker med flera
Jag hade massor med färsk basilika så det vara bara att börja komponera ihop nåt smarrigt medkyckling som huvudprotein sen lite vin och citron på det så kan det inte gå fel
Hacka löken och lägg i grytan och låt fräsa tillsammans medkycklingen. Med andra ord har vi fullt upp fram till jul om vi ska hinna med alla åtta säsångerna
Häll i den stekta kycklingen och fräs ihop med kryddorna. Skär kycklingen i tunna fina strimlor. Visst, man kan köpa jättegoda kryddblandningar från Santa Maria och bara blanda med lite cocosmjölk, sen är det klart men jag ville göra min egna variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.