Fortsätt därefter att vispa med något lägre hastighet tills marängen svalnat. 1Vispa äggvitorna tillsammans med saltet till ett skum. 1Häll ner den kokande sockerlagen i en tunn stråle i skummet under kraftig vispning tills du får en styv och glansig maräng
Ta en bunke av rostfrittstål och vispa äggvitan med citronsaften till ett hårt skum. Där var italienskamaränger en del av rätten och jag lovade att det receptet skulle komma upp här på bloggen en annan dag
När jag gör tårtor så brukar jag oftast spackla mina tårtor med fransk maräng smörkräm (recept här). Nu är det dax för Ramadan men jag har inte slutat med bakningen för det
Bränn av marängenmed en brännare. Vispa under tiden äggvitor på medelhög hastighet. Italienskmaräng är gott att ha till mycket - till pajer, glassbomber, desserter och andra bakverk
Bränn sedan av marängen lite med en brüleebrännare. Citronpajer finns det massvis med olika recept på. Bränn sedan av marängen lite med en brüleebrännare
Mixa jordgubbar med florsocker till en slät och fin puré med en mixer. Italienskmaräng. Fortsätt vispa på max någon minut och sänk till mellanfart och vispa tills marängen är sval
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.