massor medräkor. Fräs gullök och paprika i olivolja tills dem fått en gyllenbrun färg, tillsätt sedan skivade champinjoner och chilli, och till sist bladspenaten
Servera laxen på de frästagrönsakerna samt med potatisen och citronsåsen. Strimla sockerärtor, Rör om och tillsätt salt och peppar samt låt stå på låg värme medan du lagar sås och lax
Woka snabbt räkornamedgrönsakernaoch lägg sist i couscousen. Blanda väl och smaka av med salt. När allt är varmt blandas avokadon med limesaft i rätten
På fredagar är det skönt när maten går ganska fort att laga till och inte kräver särskilt mycket arbete så att man får tid att umgås med familjen istället
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.