Denna libanesiska linssoppa är riktigt trevlig med god smak av citron, spiskummin och persilja. Smaksätt med pressad citron, spiskummin, kajennpeppar, salt och svartpeppar
Av tipset blir det en soppa med några av våra smakfavoriter, citron, vitlök och persilja, och röda linser - denna kanoners stapelvara som vi alltid försöker ha på lut i skafferiet
Toppa med finhackad persilja och mynta och servera med bröd. Tillsätt linser och kryddor, slå sedan på buljong och pressad citron och låt koka 15 min. 2 st citroner , rivet skal och pressad saft
Pressa ner citronen och smaka av med salt och peppar. Det är så himla gott att göra soppa på av det och med bara några få kryddförändringar blir det ändå stor variation mellan sopporna
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
citronsorbet gjord medsötningsmedel. Till varmrätt blev det grillat nötkött, haricot vert, blandsallad, tomatsallad med röd lök, hemgjord bearnaisesås, ugnsbakad potatis, allt i olika byttor och skålar så att alla kunde ta vad de ville
Jag vet att det finns iallafall två recept på linssoppa här på bloggen och idag kommer ett tredje. Tänkas, när ni som mest trodde att jag hade gett upp bloggandet så kommer jag som en gubbe i lådan med ett recept
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. citron,. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
Först ut är den här otroligt saftiga och goda citron och mandelkakan som dessutom är glutenfri. Ha i citronskal, mjölk, äggulor och citronsaft och rör ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.