Jag testade att göra en lite nyttigare paj och den blev riktigt god. Helgen gick i vanlig ordning i rasande fart och nu sover resten av familjen och jag ska strax göra dem sällskap
Är ni sådana som älskar att grilla och behöver lite hjälp med tillbehör. Idag har min make dubbla städpass på min sons skola, därefter ska han simma…jag har så klart barnen och denna lilla blogg
I morse tog vi det bara lugnt, Elsa tittade lite på barnkanalen och Astrid låg och sov i min famn(så mysigt=), sen tog vi en härlig promenad och efter det tog vi tag i pepparkaksbaket med fokus på att få till ett pepparkakshus
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat inför helgen. ) ”Degen” är lätt att röra ihop, ingredienserna brukar finnas hemma och faktum är att den till och med blir lite så där lagom seg som pizzadeg ska vara, och inte alls så ”kort” i konsistensen som LCHF-bröd brukar bli
Den är bara lite nyttigare. Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Jag har kommit på att om jag smörjer in botten med lite kokosolja innan jag kokar upp mjölken så släpper gröten lättare
Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.