Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Att baka glutenfritt ärlite krångligare då detär svårt att få bakverk och bröd att hålla ihop. Först kan vi ta en liten titt på vad sädeskorn är (info nedan från )
Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Blanda sedan ner det i degvätskan. Lägg dem i lättsmorda eller bakplåtspappersklädda avlånga 2 liters formar
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Detär ett litet tips på tankesätt som funkar för mig och säkert för dem flesta andra också. Krångla till maten det kan man överlåta till dem som är professionella
Igår när vi skulle ha ett par vänner över på lite mat och jag bestämde att vi skulle bjuda på blandat från grillen, så sprang Milia iväg och tog på sig en rosa tyllkjol
Detär verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Tillsammans med en så där hundratusen andra svenskar ska vi ikväll äta TACOS
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.