Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min
Alla karameller från den träffen ska jag suga lite på innan jag berättar mer. Ta ut plåten med jämna mellanrum och ös upp smöret från plåten över potatisarna i omgångar, tillsätt eventuellt mer smör som får smälta i pannan om det blir för lite smält smör att ösa med
Håkan, som ju gillar riktigt het mat, tyckte oftast att de var lite för snåla med hettan och chilin så för hans del smakar den Thailändska maten mer och faller bättre i smaken
Men använder man fantasin och tänker litematsmart kommer man långt utan en fet plånbok. Kanske är det så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Detta brukar jag göra dubbelt av eftersom det passar så bra som matlåda till jobbet också. För er som följer viktväktarna med mig, så är denna 8 ProPoints per portion. 1 liten burk majs. 5 dl lättmjölk. 1 liten burk majs. 5 dl lättmjölk
Blanda samman yoghurt, ost, salt, tomatpuré, lite peppar och bred över fisken och tomterna. Skär purjolöken i bitar och bryn denlätt och lägg den i en ugnsfast form
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Creme fraichen går även bytas ut till Turkisk matlagnings youghurt. Låt såsen sjuda en stund och servera den varm eller ljummen till kycklingen eller annat kött som legat på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.