Peppra lite men salta inte ännu. Ännu så länge finns inget av bryggeriets öl att köpa någon annanstans än i restaurangen så det blir till att pallra sig dit
Fast jag gör som en vanlig grönsallad och plussar på med krispiga brödkrutonger, parmesanflisor och en citronvinegrett med lite vitlök i och det blir så himla gott
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Smält smöret o ha i saffran o häll över det i en skål o vispa snabbt i äggen. In i ugnen i 20 minuter. Strö ut kakotna över hela plåten o in i ugnen igen i ca 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.