Vi hade vårmarknadenhär i Holmsjö igår, alltid lika trevligt, lite tidigare i år pga att det annars hade krockat med valborgsmässofirandet, så det var inte så många knallar i år
Till den bjuder vi dessutom på enlite fredagslåt, vår första musikinlägg här i köket faktiskt. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Jag tycker om lite tjockare kanter men vill man kan man så klart dra ut degen riktigt tunt. Toppa pizzan med färska basilikablad och lite flingsalt innan serveringen
Sedan stekte jag galetten i lite (mjölkfritt) smör. Och med risk för att inte låta det minsta ödmjuk men nu kan alla crêperier se och lära, för såhär ska en vegansk galette se ut enligt mig
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Här på SandT kan du vara trygg i att allt vi gör är uteslutande utan gluten och mjölk men vill du prova mer av den paleolitiska kosten är sidan ett bra tips
Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas. Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.