Hacka hasselnötterna och blanda med vinägern och oljan. Sallad av röktmakrill, ägg, salladslök, västerbottensost och hasselnötsvinägrettVårsmaker i en lättlagad och läcker sallad
Till förrätt serverades små smörgåsar med en krämig sallad på bland annat rökt lax. De små smörgåsarna toppades med ett litet romansallatsblad, och en generös sked av den goda salladen
Idag lyxade jag till det lite och testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde medrökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
En vecka fylld med god mat, sol, skratt och människor jag bryr mig om. Så i fredagskväll invigdes presenten lagom till middagen och mina egenfångade makrillarröktes till perfektion
Ingredienser 75 g rökt sidfläsk 5 st gröna sparrisar 0. 5 st rödlök - liten 1 msk Smör 1 tsk Honung grönmögelost balsamvinäger rucola 8 st Valnötter Salt svartpeppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Toppa salladenmed kalkonbröst, smulad ost, rädisor, tomater och solrosfrön. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela rödlök, matvete och äppelklyftor
Blanda samman övriga ingredienser till en potatissallad. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt makrillen ligga framme en timme i rumstemperatur innan du serverar den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.