Ingredienser 75 g rökt sidfläsk 5 st gröna sparrisar 0.5 st äpple 0.5 st rödlök - liten 1 msk Smör 1 tsk Honung grönmögelost balsamvinäger rucola 8 st Valnötter Salt svartpeppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Den här sommaren har jag ju förmånen att arbeta med svensk rapsgris från Scan och jag kan inte tänka mig något bättre att göra av sidfläsket än att röka det
Hacka hasselnötterna och blanda med vinägern och oljan. Sallad av rökt makrill, ägg, salladslök, västerbottensost och hasselnötsvinägrettVårsmaker i en lättlagad och läcker sallad
Toppa salladenmed kalkonbröst, smulad ost, rädisor, tomater och solrosfrön. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela rödlök, matvete och äppelklyftor
röktsidfläsk. valfri blandad sallad. Ringla över olivolja och krydda med salt, svartpeppar och chili. Stek sidfläsket knaprigt i en het stekpanna utan fett
Ikväll gjorde jag en fräsch salladmed bla rökt lax, räkor, sparris och avocado. Till salladen gjorde jag en pepparrotsdressing som du hittar receptet på här
Två gånger under den gågna helgen har vi frossat på sallad toppad medkallrökt lax och avokado. Resten av ingredienserna har varit olika typer av salladsblad, rädisskivor, rödlöksstrimlor, cocktailtomater, gurka och lätt ångad grön sparris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.