Hej hopp, här rullar vardagen på och gårdagens blåst och regn gav en hint om att hösten är på väg. Alla helger i augusti är uppbokade med släktträffar och en weekendresa till Helsingborg och Helsingör med mannen, och ikväll blir det after work med gamla polare
Pulled pork i coca cola med lök, timjan, oregano och ost i en baguette som slutligen doppas i biffens egna, långkokade spad… Mind blown helt enkelt, som bloggaren själv beskriver receptet ovan
Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut och om inte alltför många timmar är det dags för fredagsmys. Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk
Dessa ljuva glutenfria bagels. Serverade med krämig fet kokosmjölk, jordgubbar och kiwi på. Receptet är baserat på mitt första bagelrecept (klick), men med lite andra mjölsorter och smaksättning
Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm. Vi skall se till att ni kan starta hösten med bra filmtips och goda bakverk
Jag har en ny befattning på mitt jobb som tar tid och energi så här i början och mycket av min lediga tid går åt att planera matlagningskurser och fundera på mina kostkonsultationer som jag inom kort kommer att dra igång
e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Jag har inte mått dåligt, men har under några dagar varit ovanligt orkeslös och frusen
Då kan det väl inte gå lika fel med näringsinnehållet och dessutom blir det en stund egentid i köket då en bara skramlar, hackar och tänker på precis ingenting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.