När jag någon gång roat mej med att se på statistiken för min blogg har jag undrat varför mitt inlägg om fisk i Kroatien har haft så många visningar, det var ju som inget speciellt med det
Vi nämner just ostkaka i det här huset lite då och då men jag har aldrig lagat det. Precis likt storebror G hade när han var liten så har M en stark kärlek till den gamla (men också den senaste upplagan) av julkalendern Mysteriet på Greveholm och kan se den och upplagan från 2012 på youtube avsnitt efter avsnitt
Här kommer en fortsättning på temat Vatten. Vi består, som de flesta vet, av 70-90% vatten och vi får i oss vatten genom att dricka/äta och duscha/bada
Mitt förhållande till korv är en lång kärlekshistoria. Kumlakorven kom in tidigt i mitt liv, när jag bodde i Örebro och jag gillar faktiskt allt från Partajgrillare till gryniga, handgjorda Isterband
Igår gjorde jag en kebabgryta som vi åt i pitabröd med orientdressing, grönsaker och riven ost. Det blev väldigt najs och fick tummen upp av hela KRÄSNA familjen
Vi googlade, och samlade kompletterande information och tips rörande bagelbakandets mysterier. Ni vet säkert själva hur det kan vara - plötsligt minns man något man tycker väldigt mycket o, men inte ätit eller lagat till på alldeles för länge
Fisk blir det idag, det är ju tisdag i morgon, och det blir faktiskt ett recept med burkad firre. Naturligtvis är det konserverad tonfisk vi menar, kanske inget som man i vanliga fall kopplar ihop med pasta men här gör vi den kopplingen, för den är hur god som helst
Grytan visar biffen i sin sås innan den blivit redd, och. rundats av med en rejäl skvätt grädde. När jag var nere i Göteborg, för några helger sedan, lagade min mamma manglad biff så som min mormor brukade laga den
Nu närmar sig verkligen julen med stormsteg. Hinner ni med allt som ska göras. Själv har jag kört det lite avskalat i år och inte gjort några måsten, utan bara det jag verkligen känner för
Idag lägger vi ännu en biff/burgare i skafferiet under kategorin vegetariskt, det är ju nästan så man skulle kunna tro att vi helt gått över till vegetariska biffar men ack nej - så är icke fallet
Så, det är knappast en överdrift att påstå det är ett av mina största mysterier detta varför jag ständigt envisas med att äta sötsaker, ost, bröd, chili, ingefära, nötter och balja kaffe så det nästan sprutar ur öronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.