Lucka 2: Gå-bort-Present tips: ”Choklad pinnar”
Vickibakes
Vickibakes
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 stk RECEPTKä
  • 3 veckor i kylskåp
  • slickepott
  • spritspåse
  • 6 engångs shots
  • GLAS
  • 140 g Mörkchoklad ca 58%
  • 3 el 6 cellofanpåsar (gärna
  • sidenband
  • 6 rosetter på en pinne utan choklad så även dom är färdiga. Lägg plattan i botten på påsarna, efter 15 min ta ut choklad pinnarna från frysen och tryck lätt i botten för att få upp dom från formen. Trä på en rosett på varje choklad pinne och sätt ner varje pinne i en påse (eller två och två). ”Rulla ihop” påsen lite och limma fast pappret till toppen. Skriv instruktioner och fäst i botten eller på valfritt ställe på påsen. Förvara pinnarna svalt/ kylskåp.
  • 1 choklad pinne i ett glas
  • 2 dl varm mjölk + 2 tsk socker.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.