Ja inte mycket att klaga på när det gäller maten, sällskapet eller att få sitta på ett fik där det hela tiden är massor avmänniskor runt omkring en – jag gillar puls
Det var ju inte lätt att utse EN vinnare, men som tur är så blir det många tävlingar nu under december så många av er kommer få hem lite extra julklappar
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
Vi är laddade och känner jag övriga gäster rätt, så lärvi hålla på ett tag, du hinner. Mitt under själva plockningenfinns det alltidtid att ta fram och karva liteav den där tryffelsalamin
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Innan jag träffade min sambo Jimmy hade jag aldrigätit tjälknöl
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Smaka av såsen med salt och peppar. För tryckkokning följer du anvisningarna för respektive märke
Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidanav Åreskutan. Revbensspjäll av Lamm. Den halten stiger eftersom de får gå ute och beta gräs, precis det som djuren är anpassade för genom evolutionen
Kavla/tryck ut degen i en pajform och nagga. Nej, ingenöverdrift. Låt tomatkrosset rinnaav. Jag har älskat denna tomatiga paj ända sedan vi gjorde den i femman på hemkunskapen
Här kommer ett recept på kebab av köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingrediensernatill kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.