-)Sänk hastighet och tillsätt florsockret, kör tills allt är blandat. Köpte ju en burk marshmallows fluff när jag gjorde mina Whoopie Pie förra veckan, tänkte att det består ju bara mesta av äggvita och socker, ja och även smakämnen och majsmjöl, så det blir ju billigare att göra själv, gott blev det och går fort och enkelt att göra själv
Här är det bra förutom att vi har lite problem med vår ena toalett där vattnet bara rinner och rinner utan att det vill sluta så jag har suttit och ringt runt här på förmiddagen för att få det fixat
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Vill man så är det gott att smaksätta med lite flingsalt, lakrits, frystorkad hallon, mandlar…
Har man inte tillgång till det så går det utmärkt att hälla upp i en vanlig form för att låta stelna och sedan antingen skära i bitar eller ta ut former med små pepparkaksmått
Det firar vi med lite godis. Här får du förslag på en superenkel fudge - eller kanske snarare något mittemellan kola och fudge - som alla kan äta av, både allergiker och andra
-). Skrapa ner eventuellt socker på kanterna med hjälp av en slickepott. -). Smält under tiden chokladen tillsammans med vispgrädden över ett vattenbad
Blanda grädde, socker och sirap i en kastrull och småkoka tills tempe-raturen är 120°. Häll upp i en form, som är 15x25 cm, med bakplåtspapper i botten
Detta kan bli väldigt kladdigt, men det brukar hjälpa att tvätta av händerna emellan åt och att rulla degen till en boll först och sen trycka in marshmallow-biten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.