Men använder man fantasin och tänker lite matsmart kommer man långt utan en fet plånbok. Det finns det ju tusentals recept på bland olika matbloggar, men jag slår ändå ett slag för den
salt & peppar. Väldigt nyttigt att höra och det ger så mycket mer än att läsa om det. Fräs löken tillsammans med tomatpuré i en stor gryta med rapsolja och smör i botten
Är mindre majs, råg, hirs och brunt ris. "Matenär vägen till hälsa och olika individer behöver olika slags mat för att stärka och läka kroppen, menar den indiska läkekonsten ayurveda
Aldrig behövs god mat så mycket som i denna månad. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Tempot var kanske inte högt, men det gjorde bara matlagningen och konversationerna bättre
Olgas mat. * supersnabb tomatsoppa med räkor. Jag har fått möjlighet att läsa och recensera den, så fram till recensionsdatumet den 10 januari kommer jag att laga mat ur Olga Rönnbergs bok och lägga upp bilder och mina omdömen här i bloggen. Jag har fått möjlighet att läsa och recensera den, så fram till recensionsdatumet den 10 januari kommer jag att laga mat ur Olga Rönnbergs bok och lägga upp bilder och mina omdömen här i bloggen
I den hade jag svartpepparkubb (rökt skinka med massor av svartpeppar), strimlad vitkål, majs, tomat, paprikasallad, stekt kycklingfilé och en dressing på majonäs, mango chutney och curry
Dagens MatFrukost. te m kokosfett, 1 ruta 90% chokladDagens TräningVILAKänns som om det är en liten förkylning på g så jag kurerar mig med extra mycket lök/vitlök, kokosfett & Kan Jang
GÖR SÅ HÄR. Eventuellt kan du tillsätta mer vatten om det behövs för konsistensens skull, men försök att låta bananen ge så mycket vätska som möjligt till att börja med, glassen smälter nämligen fortare annars
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.