Häromdagen befann jag mig i stugan med en solnedgång, en stor majskyckling och perfekt grillväder. Jag funderade på en beer can chicken, vilket är ett kul och smaskigt sätt att grilla på, men jag har aldrig provat att grilla en hel kyckling på grillen
Panna cotta med blåbärskompott. och kaneldoftande havrekrisp. Det godaste på länge. Ni får förlåta mig. Det är inte precis första gången jag bombarderar er med ett recept på mini-panna cotta
Den här galna hösten då livet består av flängande mellan jobbet och sporadiska flytt- och renoveringsutflykter till Blå Huset så är släng-allt-i-en-gryta-och-glöm-bort-det-matlagning en räddning och välsignelse
Finhacka schalottenlöken och krossa vitlöken. Lägg i en kastrull tillsammans med krossade pepparkorn, persilje- och dragonstjälkar, vinäger och vatten och låt sjuda tills hälften av vätskan kvarstår
Nu ni, nu är jag PÅ. Jag har en bra idé som jag tror kan sitta helt rätt i era magar och matlådor. Jag är sjukt inne på sallader och grönsaker, äter en sallad om dagen i de flesta fall
Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör. Jag tycker mycket om smaken av brynt smör. Det blir nötigt och lite sött och passar bra till fisk eller grönsaker
Dags att börja fundera på goda desserter till påsk eller smarriga tårtor till fikat. Här är en av mina absoluta favoriter bland de påsktårtor jag gjort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.