Igår var det Fars dag och jag åkte hem till mina föräldrar och firade pappa med lite trisslotter. Mamma tillaga en god middag bestående av färsk lax och rökt lax
Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarinerade fläskytterfilén gick inte hem hos henne
Fredag fredag. Underbar skön känsla. Om ni gillar lax kommer ni att gilla detta skarpt, riktig höjdare. -)Ingredienser för 2 personer2 portionsbitar laxCitronsaftFlingsaltSås200 g kavli kräftost3 dl matlagningsgrädde2 msk citronsaft½ krm cayennepeppar½ fiskbuljongtärning½ dl dillSalt1 dl parmesanost (eller annan ost ni gillar)2 msk torrostade pinjenötterGör så härSätt ugnen på 200 grader
Tina gärna laxfiléerna i kylskåp över natten dagen innan. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Potatismos. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten tills den är mjuk
Hej på er,. Nu är det dags för lite fisk igen, bra det. Jag önskar att vi åt fisk ett par gånger i veckan men tyvärr blir det inte så ofta som jag vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.