Stor bonus på att rätten är lyxig och lättlagad (= bra bjudmat). – Våfflor med veganskagen. Sen är det bara att dra några generösa varv med pepparkvarnen över pastan och njuta av din lyxiga anrättning
1. Sätt på ugnen på 175°. 2. Smörj en form (ca 20cm i diameter) med margarin och bröa den med strödbröd. 3. Mät/väg upp alla torra ingredienser i en bunke
Bara att den innehåller smält blockchoklad, hackad 70% choklad och kakao borde vara orsak nog för alla att prova den här lyxvarianten på kladdkaka. Lyxig variant på kladdkaka serverad i portionsformar (4 stycken)
Detta kan vara det godaste receptet någonsin på kladdkaka. Vill du lyxa till det ytterligare så servera kladdkakan med lättvispad grädde och hallongrädde
Smörj och bröa eller mjöla en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter. Smält smöret på låg värme. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan smöret
Det lyckas vi bara åstadkomma genom att bönder och vegoförespråkare tillsammans skapar så goda förutsättningar för massor av jävligt goda, svenskproducerade veganska produkter och rätter och att vi får konsumenter som vill äta kött att välja det dyrare och bättre svenska köttet så att bönderna faktiskt kan producera bra mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.