Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivanderostisar den här söndagsmorgonen
Bred ut smeten i en mindre, väl smord långpanna. En del av vår lilla plommonskörd (det var inget bra plommonår för oss i år) fickslinka ned i den här goda, mjuka långpannekakan, som passar bra både tillfika och efterrätt
De här morotsrutorna är en favorit som går enkelt att baka ilångpanna. Jag gillar att baka med morot, det ger bland annat brödet fibrer, saftighet och fin färg
Saftig rabarberkaka. Blanda torra ingredienser. Strö skivade rabarber (mängd beroende på hur hög halt oxalsyra, använder sorten 'Elmblitz' som har låg halt) jämnt fördelat över smeten
för att den här ljuvliga, lyxiga tårtan både är vegan och glutenfri… Men också för att den faktiskt också är bakad utan vitt socker men ändå är lagom söt och dekadent
Det här är en riktigt god och litelyxigglutenfri lasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.