200 g
Kungsörnen Spaghetti1 liten rödlök1 liten grön paprika50 g rökt lax1 dl torrt vitt vin/matlagningsvin4 msk röd pesto200 g musslor och kräftstjärtar (eller skaldjursmix)1 krm saltSvartpeppar
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Den kan ersättas med riven, lagrad, laktosfri ost om du behöver äta laktosfritt. Om du hoppar över morötter och ärtor och i stället ökar på med andra "tillåtna" grönsaker passar gratängen även dig som äter enligt LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.