Här kommer en chokladkaka därifrån som var mäktig god och mycket "chokladig". Jag är med i en facebookgrupp som heter Kakburken, där det hela tiden läggs upp det ena smaskiga receptet efter det andra
Tårtan är makalöst mäktig och god och alldeles alldeles underbar. Mitt enda tips är att inte välja något som är för sött, då blir tårtan nog övermäktig
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Chokladtårta med Dulce de Leche och Marängsmörkräm. Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Godaste chokladtårtan,. Godaste chokladtårtan. 19 februari 2016, 13. 47. Hej. Denna tårtan blir bara godare och godare så gör den gärna 1-2 dagar innan den ska serveras
Tårtan smakar mycket choklad och är mäktig, man behöver inte äta särskilt stora bitar av den. Jag äter resterna av den fantastiska chokladtårtan jag bakade för ett par dagar sedan
Och det är exakt där du hamnar när du äter den här drömmiga chokladtårtan. Resultatet blev den här luftiga men samtidigt kladdiga chokladtårtan som görs på ynka 3 ingredienser
Chokladtårta med hallonmousse. 22 november 2015, 11. 50. Nu har vintern kommit till Blekinge. Idag fyller vår minsta 5 år och det firades i går med tårta och macarons
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en form. Vispa smör och socker fluffigt. Blanda kakaon med lite varmt vatten, ca 1 tsk eller 2, och rör till en jämn smet
Den här delikata chokladtårtan bakade jag till ett litet kalas, som vi hade för min älskade make när han fyllde halvvägs till 100 för några dagar sedan
Ugn 175°. Lägg ett smörpapper i botten på en rund form (24 cm) med löstagbara kanter. Vispa ägg och socker poröst, till ett vit - gul fluffig konsistens
Hej. Jag tröttnade lite på att göra täckta tårtor och ville testa lite nytt. Har inte gjort så många "naked cake" i mina dar men när jag kollade runt på nätet för lite tårtinspiration så var det nästa bara "naked cakes" (alltså tårtor som inte är täckta med marsipan eller sockerpasta) som fångade min uppmärksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.