Jag har precis läst ut Agneta Sjödins senaste bok Av egen kraft och tycker att hon i boken verkligen får fram hur viktigt det är att inse att om man vill ha en förändring i sitt liv, t ex nå sina mål eller leva ett hälsosamt liv, så är det bara genom att använda sig av sin egen kraft som man kan lyckas med det
Ayurvedisk vegetarisk kokbokav Cecilia Kjerrulf. Rätter jag lagat ur denna kokbok. Fettreduceringen sker oftast genom att stekolja minskas ner till minimala mängder och mjölkprodukter, t ex vanlig yoghurt, ersätts med tidsenliga lightprodukter
På en sida längst bak i boken hittar man information om ovanliga ingredienser och förklaringar av okända begrepp relaterade till indisk mat, men annars saknas material och kuriosa om Indien, kokbokens författarinna och bokens tillkomst
Vispa tills det blir luftigt och puröst. Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Valde dock att bryta av sötman med lite jordgubbar, vilket passar ihop som handen i handsken till dummefluffen
Jag använder oftast innerfiléer, när jag gör grytor och burgareav kyckling, billigt och bra. Timjan, är en av mina favorit kryddor, och tillsammans med senap och grädde, blir det en,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.