rivet skal och saft av ½ lime. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och skaka runt med olivolja. I alla fall om man som jag bor i en lägenhet med en massa takfönster som inte bara släpper igenom ljus utan också värmer upp rummen rejält
Vi bara kokte dem och åt med smör och salt. Sen började vi fundera över om vi inte skulle kunna kombinera de färska rödbetorna medfeta utan att gratinera i ugnen, som vi oftast gör
En vinigrette på ekologisk kallpressad rapsolja ochvitvinsvinäger är gott, men inte ett måste. På andra sidan av plåten lägger du en hög med urkärnade och klyftade aprikoser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.