Nu har även jag gjort macarons. Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 25 macarons/50 mandelkakor. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Du kan välja vilken fyllning du vill, jag hade cream cheese på dessa. ( när man tar upp slickepotten ska det rinna i ett tjockt band och smeten ska synas i ca 30 sekunder innan den sjunker in) spritsa ut ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i 30 min. ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i
Du kan välja vilken fyllning du vill, jag hade cream cheese på dessa. ( när man tar upp slickepotten ska det rinna i ett tjockt band och smeten ska synas i ca 30 sekunder innan den sjunker in) spritsa ut ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i 30 min
ihop två macaronsmedfyllning emellan. Fyllning. Macarons var ju jättepoppis ett tag och det bloggades flitigt om dem, nu känns det som de glömts bort lite och själv var det längesedan jag bakade de sist, här är en variant fylld med vaniljkräm och hallon
Dom brukar spricka och fyllningen brukar pressas utåt så att lagren inte blir jämna. Ja, jag brukar alltid misslyckas med mina rulltårtor men skam den som ger sig… eller
Igår gjorde jag cupcakes som består av vitchoklad muffins toppad med len Hallon frosting. Igår ville inte min hallonfrosting vara på min sida utan skar sig direkt när jag la i hallonen, vispade och vispade men det ville inte ge med sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.