Artusis majonäs har kraftig smak och passar utmärkt till fisk och skaldjur. När jag skriver det här har vi precis ätit en helt ljuvlig räksallad på nypillade räkor, frisésallad och Artusis majonäs
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Häromdagen när jag gjorde tomaterna i ugn så gjorde jag även egen majonäs samt saffransaioli med rostad vitlök och örter som jag hade till min lunch/middag och här kommer recepten på det
En riktigt, riktigt god majonäs att doppa,dippa i. )Passar utmärkt till de ugnsrostade grönsakerna som jag presenterar på Ni glömmer väl inte att kolla den sidan
en god majonäs uppskattas av de flesta. Lchf-are eller inte. Gott som tillbehör till räkor, att dippa i. Variera majjon genom att kryddsätta den på olika sätt
Jag har faktiskt aldrig gjort min egen majonäs,förens i dag, och jag måste få säga att den blevsåååååå mycket godare än köpemajo, och så enkeltdet var, nu tyckte jag att den blev lite för lös och inte så där fast som den man köper, men men det varförsta gången och smaken var ju så mycket bättre
en god majonäs uppskattas av de flesta. Lchf-are eller inte. Gott som tillbehör till räkor, att dippa i. Variera majjon genom att kryddsätta den på olika sätt
)Jag är egentligen inget majonäs fän, men jag föredrar hemmagjord över köpt. Jag har tittat runt på andra bloggar och en del gör majonäsen på ett helt ägg istället för att bara använda gulan, resultatet blev det samma bara vitare majonäs
. ca 4 dl majonnäs,. 2 äggulor. 4 dl solrosolja. 1 msk fransk senap (valfritt). 0,5 tsk salt. 2 krm peppar. Hemlagad majonnäs som är lätt och går snabbt att göra
Rökig majonäs. Publicerad 2014-05-15 19. 00. 00 i Allmänt,. Det blir allt vanligare att det serveras rökig majonnäs på våra bättre restauranger och hemma hos oss ville vi inte vara sämre, så i går gjorde vi vår egen och den blev ljuvligt god
Jag har svårt för att sluta när det gäller mat i synnerhet, och majonäs i allmänhet. Den här majonäsen serveras med fördel till en halstrad gravad regnbågslax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.