Nu blev jag i alla fall så sugen på att göra majonnäs med brynt smör precis som Tareq gjorde i TV. Om du brukar titta på Trädgårds Fredag i SVT så vet du vem Tareq Taylor är
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Otroligt gott i alla fall och mycket smidigt att förbereda det mesta fram till momentet då paketen ska in i ugnen ( eller på grillen där det passar lika bra att göra dem)
Jag hade även indikationer av en följer på facebook att mängden vätska nog var för liten i förra årets recept så den totala mängden vätska är mer i årets – mycket lyckat
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Den här ischokladen är däremot gjord på smör. Traditionellt brukar ischoklad innehålla kokosfett. Detta för att fettet i smör är nyttigare än kokosfett och för att smaken blir så ljuvlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.