Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Strö över lite färsk oregano och servera med sallad. 4 potioner4 dl snabbmakaroner3 dl ost3 dl chorizo, rökt skinka, bacon eller nått liknande i strimlor4 st ägg1 l mjölk1,5 tsk salt1 krm svartpeppar2-3 tsk pizzakrydda4 st stora tomater, i skivor eller en korg cocktailtomater Ugnensvärme - 225 grader. Lägg de okokta makaronerna i en ugnslångpanna (30x40 cm) klädd med bakplåtspapper
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.