Malfouf- Libanesiska kåldolmar
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 portioner Malfouf
  • 2 vitkålshuvud Fyllning:
  • 5 dl ris- tvättad och avrunnen
  • 700 g köttfärs
  • 1 msk salt
  • 1 msk sjukryddor
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk svartpeppar
  • 50 g smält smör
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 finhackade tomater
  •  
  • Buljong
  • 6-7 vitlöksklyftor 1 msk salt
  • 2 msk torkad mynta
  • 2 tomater Ca 7-10 dl vatten
  • 0,5 dl rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.