Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Fisk och Skaldjur ⁄ ReceptSkaldjursfond på lyxräkor, grönsaker och vin. Grönsaker och lite annat kan varieras men tänk på vad de smakar så får du en bra kombination i din fond
Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här. Det är också viktigt att äta sunt och heller inte snåla på det goda i livet
Lägg haricots verts i en panna (på bilden har jag frusen - JA frysta grönsaker fungerar. här uppe i norr är vi beroende av sånt då det inte går att få vantarna på färskt - men färskt är Alltid godast
I lördags hade vi kompisar över påmiddag. Jag satte vitlöken igår, rekordsent för mig men tror inte det gör så mycket med tanke på hur milt det fortfarande är
För några dagar sen åt vi middagpå Texas Longhorn i Hornstull och det var både gott och trevligt. Middagen började vi med att dela på ett fat med tortillachips med guacamole, ostdip och salsa som vi sköljde ner med varsin margarita och den var verkligen hur god som helst
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.