3 dl
Grädde gärna vipsgrädde såklart men matlagningsgrädde fungerar
1 st
Fiskbuljongtärning
0,5 dl
Dill hackad
30 g
smör att steka rödingen i
800 g
Potatis
200 g
Haricotes verts
15 g
Smör
Ingredienser 4 st Rödingar - fileade och urbenade 3 dl Grädde gärna vipsgrädde såklart men matlagningsgrädde fungerar 1 st Fiskbuljongtärning 0,5 dl Dill hackad 30 g smör att steka rödingen i Tillbehör: 800 g Potatis 200 g Haricotes verts 15 g Smör Skriv ut
T-bonesteak. Grillaköttetmedsaltochpepparpålågvärme (ca125g) tillca50graderochlåtdesedanvila8-10minuterialuminiumfolieellersmörpapper, tänkpåattinnertemperaturenstigernärdevilar. 56° C - tabortfrångrillenmellan50-52° C. 58° C - tabortfrångrillenmellan52-54° C. 62° C - tabortfrångrillenmellan54-56° C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.