Här är det fortfarande lite sjukstuga, men fika måsteman ju alltid. och som tur är har jag ett nytt recept jag måste testa så jag trotsar basiluskerna och ställer mig vid spisen en stund
Efter detta tyckte jag mycket mindre synd om mig själv. Vad gör man då. Jag körde hem igen och gjorde istället en stor frukost/brunch till mig och min man
När man njuter av nybakade surdegsbaugetter och förbereder sig för utflykt. Anledningen till att man knådar degen länge i bakmaskin är att man vill utveckla glutentrådar och för att degen ska bli elastisk
När man bäddar in sig i tårta och nattjästa degar. Ett bra tips när man bakar tårtbottnar är att klä in en form med löstagbar kant med bakplåtspapper som sticker upp en bit ovanför formkanten, På så vis får kakan möjlighet att växa på höjden och man får höga och luftiga bottnar
För både elever, mina kollegor och jag själv. När man ser ljuset och förbereder sig för sportlov. För någon månad sedan var det så pass mörkt att man inte såg grundskolan där mellan trädgrenarna
Kassler är ju inte det ballaste i stan att käka men den var billig och min erfarenhet är att den blir okej som proteinkälla om man bara öser goda saker över den
Får man säga så. Jag måste erkänna att jag inte är något större fan av torsk. Strö fint riven parmesan över och ställ in tillsammans med grönsakerna de sista tio minuterna
När man känner sig lyckligt lottad. Barnens favorit tillsammans med chokladbollarna. -) Mysigt ställe. Det är alltså en härlig helg tillsammans med de bästa gäster, cafekollegor och inte minst Charlotte som jag nu lämnar bakom mig för att gå in i en ny arbetsvecka
Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.