I förra veckan lyckades jag övertala min manattåterskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Men när våren kommit glömmer man bort den varma chokladen, då vill man ha kalla drycker istället. Hela veckan ska det vara plusgrader, så nu är det bäst att dricka varm choklad innan våren står utanför dörren
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla
citron, finstrimlat skal. Blanda ner citronskalet när ca 10 min återstår. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar. Plus eventuella grejer som råkar finnas hemma för att piffa upp det hela
Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Skamanskratta eller skaman gråta hörrni. Hon har sett mig sminka mig rätt många gånger, men det hon uppenbarligen har missat är att jag inte sminkar mig då jag ska sova
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.