En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
När man frestar med en Malteserscheesecake. Cheesecake den. En perfekt bjudningsrätt, som dessert, bland kakfaten på ett kaffekalas eller bara rakt upp och ner när suget sätter in tillsammans med en kopp kaffe eller te
När man tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Allmänt, Allmänt den. Det första baktipset jag skulle ge en nybörjare i köket är att kolla att alla ingredienser är finns tillgängliga innan man sätter i gång att baka
-en. Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp. Dela kycklingen i 4 delar,. Kör kycklingen i ugnen på 180. grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare. Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara. Dela kycklingen i 4 delar,
Potatisenskall inte bara vara genomkokt, alla smaker ska gotta ihop sig. Skala potatis. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst menman behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
När man haft en skolavslutningsdag och tipsar om god jordgubbstårta. Andra fukter/ bär går också bra, till exempel hallon, blåbär eller mandarinklyftor
När man har en favorit - Sommarbärcheesecake. C&C Trädgårdscafé, Cheesecake den. Denna sommarbärcheesecake är en av de cheesecakes vi bakar här på cafeet
När man lyckas göra engluten och mjölkfri morotskaka. I detta fallet är det min käre stockholmare som är allergisk mot mjölkprotein och således kräver lite fantasi när man ska baka
Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke. När jag insåg att gelatinbladen i skafferiet gick ut i september förra året kände jag att det kanske var dags att göra något med dem
Jag hittade en jättebra tutorial på hur man gör när man täcker tårtor på Panduros hemsida. Passa på, det märket var verkligen jättebra, lätt och smidig sockerpasta att jobba med
Jag gjorde ett glutenfrittpajskal eftersom vi har glutenallergiker i sällskapet och gjorde samma pajskal som ni hittar i det här receptet - för er som vill baka glutenfritt
När man har en majonnäsperiod. Maträtter den. Spelar ingen roll hur man ordnar och försöker styra upp. Möttes av den här synen när jag ramlade in i köket efter arbetsdagen igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.