Till påskafton gjorde jag denna sötsyliga påskdröm. Receptet fanns i senaste Allt om mat. Med exotisk smak av mango och kokos passade det perfekt i värmen
Resultatet blev en vansinnigt god mjölkfri mangocheesecake. Resten av familjen var ute på sina håll så jag satt ensam med katten, en mangocheesecake och en kopp Nespresso
Nu är jag hemma igen, fransarna är på plats och jag tror jag hittat ett nytt favoritgym. Sats Sveavägen var kanske i det minsta laget, men den mörka bunkern längst var precis det jag behövde för motivationen idag
En cheesecake som varken är ugnsbakad eller fryst. Jag gillar båda varianterna, men den här sorten med gelatinblad i är absolut inte dum den heller - tvärtom
Som tur är fick jag en söt besök, min vän och arbetskompis Helen och hennes lilla Nellie har varit hos mig idag, vi har ätit en god kycklingpasta sallad till lunch och som dessert gjorde jag ett sjukt gott mangocheesecake toppade med jordgubbskompott och riven mörk choklad
Mangocheesecake – Raw Ingen tid i ugnen, inget mjöl eller mejerier och naturligt sötad. Det har ingen betydelse hur många bra recept jag gör på nyttiga grönare alternativ, det är ändå det söta som uppskattas mest
Mangocheesecake (mjölkfri). Under september skördas äpplen och man kan göra så mycket gott av denna fantastiska frukt – äppelcheesecake, äppelkakor, äppelmos samt smaksätta många maträtter
Just nu är det billigt med mango och jag gillar att pröva nya recept. Gjorde denna goda kaka i helgen. Receptet kommer åter igen från bilagan med de god kladdkakorna från Expressen
Mangocheesecake (mjölkfri). Så här under påsk bjuder jag på en riktigt söt, sammetslen cheesecake med espressosmak och den passar till alla tillfällen då man är sugen på espresso, cheesecake och choklad
Smula eller mixa kexen fint. Tillsätt smält smör och kokos och blanda till en smulig massa. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.