Ingredienser Portioner. 4 4 kycklingfiléer 8 grillspett 1 msk olivolja Glaze 1 dl mango chutney 2 msk honung 1 msk soja 1 msk sesamolja 1 tsk sambal oelek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Sesamolja 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Vi har varit iväg på "Kick Off" med jobb och då fixade vi själv maten, vilket var väldigt trevligt. Fick äran att göra kvällsmaten med tre andra väldigt duktiga "kockar" och resultatet blev väldigt bra, vi fick 10 poäng av 10 möjliga
Mangoglaze. Tina kycklingen. Koka upp vatten och buljongtärningar. Lägg i kycklingdelarna och sjud under lock tills de precis är genomkokta, ca 15 minuter
Kyckling med mangoglaze. 4 port 4 st kycklingfiléer salt och peppar 1 dl mango chutney 1 msk honung 1 msk soja 1 msk sesamolja en knivsudd sambal oelek rostade sesamfrön Dela kycklingfiléerna på hälften och krydda med salt och peppar
Igår gjorde jag kyckling med mangoglaze och wok med chasewnötter. Ragadisch. så var medelhavsvärmen här, som man har saknat sol och värme, idag är jag ledig och ska till kolonien med de stora barnen och lapa sol,snacka skit och bara ha det härligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.