190 g mangopuré. 190 g mangopuré. Paj/Pie. Pannacottapaj med mango & passionfrukt. Juni 8, 2016 11. 50. Igår bakade jag den här ljuvligt krämiga och goda pannacottapajen med smak av mango- och passionsfrukt
Vänd ner mangopurén lite slarvigt och sen ner i springformen. Vänd i mangopurén lite slarvigt för att få lite liv i fyllningen, snyggt blir det också sen när det är dags att skära i tårtan
Blanda mangopuré, socker och yoghurt. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Koka upp mangopurén, grädde och gelésocker under omrörning. Då är veckan igång. Men nog har man varit lite dagvild idag, svårt att inse att det faktiskt är tisdag och inte måndag
Rör ner i resten av mangopurén. Ta upp dem och smält med 1 msk av mangopurén i en kastrull. Pannacotta. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter
Hallon och mango tårta med mirror glaze. Hej. Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.