Vispaäggvitortill ett hårt skum. Blanda i socker och vispalitetill. Häll irispuffarna. Blanda mjölk, sikta ner mjöl, kakao och häll i gulor i en kastrull och rör tills krämen tjocknar
Blanda i socker och vispalitetill. Häll irispuffarna. Chokladkrämen Blanda mjölk, sikta ner mjöl, kakao och häll i gulor i en kastrull och rör tills krämen tjocknar
Som vanligthittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på liteolika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geishamaränger
Härligt god och somrig tårta som passar perfekt nu tillmidsommar eller varför inte på nästa kalas. Jag gjorde den här tårtan tillmittfödelsedagsfirandeiapril och den var super
Frasiga och så där härligt sega. Enkelt att göra och superroligt att spritsa, enligtLiten som så klart vet exakt hur det ska vara (Tack "Sveriges yngsta mästerkock"
Medan jag roar mig med Susanne ieftermiddag och kväll ska ni få recept på mer maränger. Jag är hopplös när det gäller att komma i säng och idkaviktig sömn
Men överblivnaäggvitor kan ju bara betyda maränger. De senaste dagarna har jag försökt mig på att göra glass imin nya glassmaskin, ett tillbehörtillminKitchenAid
Italiensk maräng kan du använda till kakor, pajer och även till tårtor. Den är litestabilare än vanlig maräng och föredras i smet med frukt och bär då den inte skär siglika lätt
Vanliga franska maränger är lite av en akilleshäl för mig. Så fort jag försöker göra en mindre sats så misslyckas jag nästan alltid och smeten blirrinnig och helt omöjligt att spritsafint
Lägg ihopmarängerna två och två med chokladfyllning emellan. Vispaäggvitornatill ett fast skum. Tillsätt sockret litei taget under vispning och vispatill en blank maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.