Vissa kvällar kräver en riktig lyxfika med glass, jordgubbar, maränger och en nygjord chokladsås. Sådant som dukades upp då och då på somrarna med maränger och nyplockade smultron på
/ Lägg allt i en kastrull med tjock botten. In Sweden, one of our classic desserts (that I’ve written about before) is called “maräng swiss” it basically translates into “Meringue swiss”
Blanda i den sista blandningen i chokladsåsen. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Smält margarinet i en annan kastrull och tillsätt florsocker och vaniljsocker
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Sen kavla ut och lägga i pajformen, nagga med gaffel och grädda som vanligt. Jag har nog äntligen hittat det bästa receptet på pajdeg, för mej som vill undvika vitt mjöl och mjölkprodukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.